Oplevelser nær Camping Vesterhav

Oplevelser nær Camping Vesterhav

Jyllandsakvariet

I Jyllandakvariet kan hele familien se frem til en spændende dag blandt de mange forskellige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden. Her kan du også tage på mange forskellige guidede turer som østersafari eller Skipper Søskræks skattejagt. 

Fun zone

Ved Harboørecentret kun 2 km fra Camping Vesterhav kan du boltre dig i det grønne område med trampoliner, hoppepude, tarzanbane, discgolf og BMX bane. Kort sagt underholdning for hele familien!

Bølgesurfing

Høfderne ved Harboøre tilføres sand på den nordlige side af hver høfde, når bølgerne bryder, hvilket gør området til et godt sted for surfere

Delfinsafari

På bådtur i Thyborøn Kanal er der gode chancer for, at du kan opleve delfiner med dine egne øjne. Book en tur gennem Jyllandsakvariet og se frem til en sjov dag på vandet. 

Wærket

Besøg multihuset “Wærket” i Thyborøn, der byder på vandland med vandrutsjebane, sauna og dampbad samt masser af sjov for de mindste, der kan boltre sig i hoppepuderne i Snegleland.  

Padel tennis

Prøv den populære sport padeltennis, der kombinerer elementer fra tennis og squash. Reglerne er nemme at lære og spillet er sjovt selv for begyndere, så det er en perfekt aktivitet for alle aldre!

Skaterbane

Få adrenalinen op og nyd en actionpacket aktivitet på en topmoderne skaterbane. Om du er nybegynder eller en erfaren skater, der gerne vil pudse dine tricks af, så kan du se frem til mange timers sjov på skaterbanen. 

Overdækket kunstgræs fodboldbane

Spil fodbold i al slags vejr på den overdækkede kunstgræs fodboldbane. Perfekt til både træning og turneringer, hvor du kan spille under helt optimale forhold året rundt. 

Indendørs sportshal 

I den lokale sportshal kan du få pusten op i fitnesscentret, spille et slag badminton eller nyde en kop kaffe eller en frokost på Café Blæst. Der er masser af aktiviteter for alle aldre, så se frem til en fed dag med motion og sjov. 

Vejlby Put & Take

Prøv lykken ved den idylliske Vejlby put and take sø! Her kan du se frem til en hyggelig dag med chance for fangst af regnbueørreder og bækørreder. Der er fine toiletfaciliteter og borde/bænkesæt, hvor frokosten kan nydes i det fri.  

Thyborøn surfcenter

Hop i bølgen blå ved Thyborøn Surfcenter kun et kvarters kørsel fra Camping Vesterhav. Her kan du tage lektioner i både surf og sub, leje havkajak eller tage på krabbedyk langs molerne. 

18b – Koncerter

Oplev koncerter med nogle af de største danske navne og andre kulturarrangementer på kulturstedet 18b, der holder til i charmerende lokaler. Her finder du også den fine interiørbutik Kiosk18a, som er svær at gå tomhændet fra.  

Sea War museum

Kom helt tæt på søkrigen i Nordsøen under første verdenskrig på Sea War Museum i Thyborøn. Museet har blandt andet verdens største samling af tyske marinekanoner fra Første Verdenskrig samt tusindvis af originale genstande. 

Vandreture i den smukke natur

Harboøre Tange er som skabt til en vandretur, hvor den barske og vindblæste danske natur langs Vesterhavet kan opleves. Den nationale vandrerute “Vestkyststien” går langs kystdiget i hele områdets udstrækning.

Gunstige forhold for lystfiskere

Vestkysten er kendt for sit gode fiskeri, og området omkring Harboøre Tange, fra Thyborøn til Vejlby Klit, er bestemt ingen undtagelse. Her bydes på super godt molefiskeri.

Udlejning af cykler

Cykelture langs kysten

Hos Camping Vesterhav tilbyder vi full-service-cykeludlejning for dig som ønsker en aktiv ferieform. Det kan være for at få pulsen op eller blot for at opdage naturen lidt hurtigere end på gåben.

Iskunsten

Oplev den imponerede udstilling af isskulpturer, der konstant forandres, da isen ændrer form over tid. Udstillingerne og skulpturene udskiftes cirka hver fjerde måned, så stedet er også oplagt til et genbesøg. 

Ravsafari

Tag på ravsafari ved stranden ved Camping Vesterhav og spot naturens gyldne skatte. Her kan man hurtigt blive bidt af jagten, og hvis du vil blive helt skarp til at finde og genkende rav kan du også tage på en guidet tur via Jyllandsakvariet. 

Sælsafari

Oplev den unikke natur ved udmundingen af Limfjorden og se sæler på helt tæthold, når sælsafarien lægger fra land ved Thyborøns lystbådehavn. Undervejs vil du høre en masse om sælerne og det rige dyreliv i Limfjorden. 

Fiskeri fra kutter

Tag på fisketur med en fiskekutter i Thyborøn og se frem til en sjov dag på havet med mulighed for fangst af blandt andet torsk og makrel. Der kan bookes både hel- og halvdagsturer, og som gruppe har du mulighed for at booke en både helt for jer selv.

Lerdueskydning

Udfordrer din præcision, koncentration og reaktionsevne til lerdueskydning i Thyborøn Harboøre Jagtforening. Her kan du prøve kræfter med den populære sport, uanset om du er nybegynder eller en erfaren skytte. 

Østerssafari

Der er garanti for østers, hvis du tager på østerssafari i Limfjorden. På Jyllandsakvariets guidede tur lærer du at fange den delikate spise samt hvordan de skal åbnes og tilberedes. 

Indkøb og restauranter

Der er masser af gode restauranter og indkøbsmuligheder tæt ved Camping Vesterhav. Nyd blandt andet e frisk stjerneskud på Café Blæst eller besøg de mange restauranter i Thyborøn og Lemvig.