Campingpladser og hytter ved Vesterhavet

Campingpladser og hytter ved Vesterhavet

Vesterhavshytte med bad & toilet

Hyggelige isolerede træhytter på 32 kvm med 6 sengepladser; fordelt på 1 rum med dobbeltseng, 1 rum med køjeseng og en hems med 2 sengepladser. Hytterne er opvarmede og med toilet, bad, køleskab og komfur.

Detaljer:

  • Antal gæster: 6

Vesterhavshytte uden bad & toilet

Hyggelige isolerede træhytter på 32 kvm med 6 sengepladser; fordelt på 1 rum med dobbeltseng, 1 rum med køjeseng og en hems med 2 sengepladser. Lækker sydvendt terrasse med udsigt over markerne med græssende heste og køer.

Detaljer:

  • Antal gæster: 6

Træhytte med udsigt

Søger du en ekstra hyggelig og anderledes overnatningsform, så prøv vores helt nye træhytter med 2-3 sovepladser. Nyd den smukke udsigt ud over markerne inde fra hytten eller på den hyggelige træterrasse. Følg hestene, der græsser og årstiderne, der skifter og danner nye ”landskabsmalerier” året rundt.  Træhytten, som er håndlavet og fremstillet i nordisk kernetræ, […]

Detaljer:

  • Antal gæster: 3

Minihytte

Søger du en sjov og anderledes overnatningsform, så prøv en af vores 10 charmerende minihytter!  Kom tæt på i hinanden i en af vores tøndeformede minihytter, som er indrettet med et soverum, hvor der er fin plads til 2 voksne. Soverummet indeholder 2 komfortable madrasser, dyner og puder. I det forreste rum er der 2 […]

Detaljer:

  • Antal gæster: 2

Teltplads

Skønne store teltpladser med plads til både dit telt og eventuelt bil. Der er noget ganske specielt ved teltcamping, når man er helt tæt på naturen, og hverdagens stress og jag byttes ud med simple living tæt på dem du holder af.

Detaljer:

  • Antal gæster: 2

Campingvogn

Der er uendelige måder at nyde vores campingplads på. Uanset om du skal have plads til en campingvogn eller du slår et telt op, har hver gruppe campister deres egen præference for, hvordan man maksimerer campingoplevelse.

Detaljer:

  • Antal gæster: 8

Autocamper

Skønne autocamper-pladser til rådighed. Alle pladser ligger kun få meter fra lækker sandstrand, klitter og brusende bølger.

Detaljer:

  • Antal gæster: 6